BAN

16-12-2020

BAN

Bàrbara Rebassa Bisbal, Batlessa de la ciutat d’Alcúdia

 

FAIG SABER

Que l’extraordinària amplitud i gravetat de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 durant aquestes darreres setmanes ha provocat l’establiment de noves mesures i limitacions per part de les autoritat sanitàries.

 

Atenent a totes les instruccions i protocols de les autoritats competents en les quals s’adopten mesures per a la gestió de la pandèmia, evitant, entre altres les aglomeracions de persones i el distanciament social per tal d’evitar l’expansió de la COVID-19.

 

En exercici de la responsabilitat i de les competències que tenim les Administracions Locals davant aquesta pandèmia,

 

Aquesta Batlia disposa suspendre totes les activitats previstes al programa Temps de Nadal 2020-2021, a excepció de la passejada del Pare Noel i dels Reis d’Orient, previstes pels dies 23 de desembre de 2020 i 5 de gener de 2021, respectivament.

 

La situació d’aquesta crisi sanitària, social i econòmica sense precedents ens obliga a ser prudents i mantenir una conducta responsable per a preservar la salut i seguretat de totes i tots.

 

Com a Batlessa d’Alcúdia faig també una crida a la responsabilitat comuna i col·lectiva, imprescindible per a garantir la seguretat sanitària al nostre municipi i evitar la transmissió del virus, insistint que continueu extremant les mesures de seguretat, l’ús de mascareta, el distanciament social i la higiene de mans.

 

EL QUE ES FA PÚBLIC, PER A GENERAL CONEIXEMENT

 

Alcúdia, 15 de desembre de 2020

La Batlessa

REBASSA BISBAL BARBARA - DNI 42987204C

Vols rebre totes les novetats de l’Auditori d’Alcúdia?