CULTURA SEGURA. L'Auditori d'Alcúdia segueix endavant

20-04-2021

 

Ha passat més d'un any des que es va declarar per primera vegada l'estat de l'alarma dia 14 de març del 2020 i del toc de queda que ens va privar de llibertat de moviment, de reunió i de gaudir de la cultura de forma presencial.

El sector de la cultura, es va reinventar especialment per acompanyar-nos en aquest temps tant difícils. La presencialitat va donar lloc a la virtualitat i com mai les xarxes socials es varen omplir de continguts i de propostes per fer-nos la vida més fàcil. Nosaltres també vàrem intentar estar a l'altura de les circumstàncies i un any que havíem de celebrar el vintè aniversari, es va veure trencat sobtadament.

Però una vegada recuperada la presencialitat tímidament, vàrem reiniciar la programació el mes de juny de 2020, i des de llavors no ens hem aturat, bé sí, el mes de desembre va haver un parèntesi a causa de la situació crítica que va viure Alcúdia.

Ens hem tornat a aixecar amb força i el més important, vosaltres heu estat al nostre costat. Férem Circaire Expandit, el Via Fora Covid-edition, la Mostra de teatre, el festival de Clarinet, el Festival de Jazz, la Mostra d'espectacles Alcover, reprenguérem la programació de cinema, etc..., perquè la cultura és segura. Cap contagi, cap incident, tot sota control... i continuarem fent feina de valent per vosaltres, el nostre públic que se comporta en cada funció de forma exemplar. No sabeu com n'estam de satisfets, la covid ens ha posat prova i ens hi posa cada dia, però junts li hem plantat cara i li continuarem plantant amb un exèrcit de persones valentes que creuen que la cultura no només canvia el món, sinó que ens ajuda a ser feliços.

 

Un milió de gràcies en nom de tot l'equip de l'Auditori d'Alcúdia.

 

Vols rebre totes les novetats de l’Auditori d’Alcúdia?