DUET VÍCTOR PELLEGRINI I AMPARO DEL RIEGO

Entrades

Selecciona una data

Per aquest espectacle la venda online no està activada.

Venda exclusiva a les taquilles de l'Auditori d'Alcúdia.

Direcció:

Plaça de la Porta de Mallorca, 3
07400 Alcúdia (Illes Balears)

Telèfon:

971 89 71 85

Informació

DUET VÍCTOR PELLEGRINI I AMPARO DEL RIEGO

Ajuntament d'Alcúdia

Argument


Amb aquest particular duetformat per la cubana Amparo del Riego i l'argentí-italià Víctor Pellegrini, gaudirem del timbre de dos instruments molt propers en esperit i en la projecció de sonoritats, caràcter i interpretació de les obres dintre de l’ideari expressiu del Compositor, el seu entorn i el seu temps.


Amparo del Riego

Nascuda a L'Havana, Cuba, va estudiar al Conservatori "Alejandro García Caturla" i a l'Escola Nacional d'Art. És llicenciada en violoncel per l'Institut Superior d'Art de Cuba. Membre de la Unión Nacional d'Escriptors i Artistes de Cuba. Integrà els trios "José White", "Tempori" i "Bernal Giménez". Actuà com a solista amb les Orquestres Simfòniques Nacional de Cuba, de Mèxic, d'El Salvador, i amb orquestres de Puerto Rico, Suïssa i de la República Txeca entre d'altres. Posseeix una important discografia i ha exercit de docent a Cuba i Mèxic. Dictà classes magistrals al Conservatori de San Juan (Puerto Rico), a la Biblioteca Nacional de Buenos Aires i a la ciutat de Salta (Argentina). Ha estat Jurat del Concurs Internacional de Violoncel Carlos Prieto. S'ha presentat a innombrables festivals, a la televisió i al cinema.

 


Víctor Pellegrini

Nascut a la República Argentina, ha ofert concerts arreu d'Europa i Amèrica, presentant-se en prestigioses sales de concert de Florència, Madrid, París, Palma, Berna, Nova York, La Habana, San Pablo, Buenos Aires, Budapest, Río de Janeiro, Moscú, Atenes i Sant Petersburg. Obtén importants premis en concursos internacionals, desenvolupant una intensa tasca com a docent a Cuba i Mèxic. Dicta classes magistrals a Espanya, Suïssa, Hongria, Mèxic,etc. Actuà com a solista amb l'Orchestre de Chambre Romand de Berna, Orquesta Sinfónica de Córdoba/Espanya, Orquesta Sinfónica Nacional de Venezuela, etc. El 2013 es celebrà el Concurs Internacional de Guitarra Victor Pellegrini a Lausana, Suïssa. Ha editat una important discografia a Cuba, Itàlia I Puerto Rico.


 


Col·laboren

Preu venta anticipada: 10,00 €
Preu venta a taquilla: 10,00 €

Durada: h
Auditori d'Alcúdia

Repartiment

Horari: 20:00 hores

Preu: 10 euros

Durada: 60 minuts

Per a tots els públics

Artistes: Amparo del Riego (Violoncel) (Cuba) i Víctor Pellegrini (Guitarra) (Argentí-italià)

Repertori: Amèrica Llatina i Europa a través de la música

 

 


VENDA D'ENTRADES:

-Ticketib.com

-Auditori d'Alcúdia (971 89 71 85)