PERDIENDO EL ESTE

Entrades

Selecciona una data

Per aquest espectacle la venda online no està activada.

Venda exclusiva a les taquilles de l'Auditori d'Alcúdia.

Direcció:

Plaça de la Porta de Mallorca, 3
07400 Alcúdia (Illes Balears)

Telèfon:

971 89 71 85

Informació

PERDIENDO EL ESTE

Visamar exhibició cinematogràfica, SL

Argument


Amb mil trescents milions d'habitants, a punt de convertir-se en la primera potència econòmica mundial, la Xina ha traspassada el tòpic de país exòtic de cultura mil·lenària, on es menja arròs amb palets i les erres es pronuncien ells, per esdevenir un país modern i puixant, un nova terra d'oportunitats en la qual tot és possible. Per això milers de joves, fills d'una vella Europa cada vegada més vella, carreguen sobre ambicioses en sobre maletes i Creuen nou mil quilòmetres de distància dispuestoen, com els pioners, a conquerir el Llunyà Est. Però no és gens fàcil triomfar en una terra que té una llengua, una cultura i uns costums que estan a un món de distància. I no només geogràficament. Després Perdent el nord arriben Les Noves aventures de la generació perduda, que en super recerca de fortuna per l'Extrem Orient es va a trobar més perduda que mai.


Col·laboren

Preu venta anticipada: 5,00 €
Preu venta a taquilla: 5,00 €

Durada: 01:25h
Auditori d'Alcúdia

Repartiment

País: Espanya

Direcció: Paco Caballero

Guió: Oriol Capel, Daniel Monedero, David S. Olivas, Antonio Sánchez, Nacho G. Velilla

Música: Juanjo Javierre

Fotografía: David Valldepérez

Repartiment: Julián López, Miki Esparbé, Carmen Machi, Younes Bachir, Leo Harlem, Edu Soto,Silvia Alonso, Malena Alterio, Tom So, Chacha Huang, Marcos Zhang,Malena Gutiérrez, Fele Martínez, Javier Cámara

Productora: Warner Bros. España / Atresmedia Cine / Acosta Producciones / Producciones Aparte / Movistar+ / Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales (ICAA)

Gènere: Comèdia 

 

No recomenada per a menos de 7 anys.