XANGUITO - Presentació NOU DISC

Entrades

Selecciona una data

Per aquest espectacle la venda online no està activada.

Més informació a les taquilles de l'Auditori d'Alcúdia.

Direcció:

Plaça de la Porta de Mallorca, 3
07400 Alcúdia (Illes Balears)

Telèfon:

971 89 71 85

Informació

XANGUITO - Presentació NOU DISC

Argument


PRESENTACIÓ NOU DISC XANGUITO

Amb tres discs d’estudi, cinc gires i més de 200 concerts a les esquenes, XANGUITO s’ha convertit en una de les bandes referencials de les Illes Balears. El grup ha revolucionat el panorama musical aconseguint fidelitzar un ampli públic i batent récords: 6 premis Enderrock de la música Balear (Millor Artista, Millor disc; Millor cançó i Millor directe en dues ocasions), dos sold out al Teatre principal de Palma i cançons que acumulen milions de reproduccions a les plataformes musicals.

El 2024 marca un moment significatiu per a XANGUITO amb el llançament del seu 4t treball discogràfic. Acompanyat d'un espectacle inèdit, aquesta presentació fusiona les noves composicions del grup amb els seus èxits més reconeguts, tot desplegant una experiència de coreografies i accions que conviden el públic a formar part de l'espectacle.

Amb el bon rotllo per bandera i l’autenticitat que els caractaritza, XANGUITO segueixen contagiant el seu optimisme amb cançons que van deixant emprenta en el cor de la gent.


Col·laboren

Preu venta anticipada: 15,00 €
Preu venta a taquilla: 15,00 €

Durada: h
Auditori d'Alcúdia

Repartiment