BOB MARLEY PER A NADONS

Entrades

Selecciona una data

Per aquest espectacle la venda online no està activada.

Més informació a les taquilles de l'Auditori d'Alcúdia.

Direcció:

Plaça de la Porta de Mallorca, 3
07400 Alcúdia (Illes Balears)

Telèfon:

971 89 71 85

Informació

BOB MARLEY PER A NADONS

Argument


Bob Marley for babies es la segona part de la trilogia que La petita malumaluga va iniciar amb l’èxit internacional Bitels per a nadons (concert tribut a The Beatles).

Quatre ballarines que canten, o quatre cantants que ballen, i una violoncel·lista que interpreten sofisticats arranjaments vocals dels grans temes de Bob Marley, una de les principals icones culturals afro-americanes del segle XX.

Una explosió d’energia cantada i ballada, on el públic, situat a l’interior d’una escenografia immersiva a 360 graus, és en tot moment, el protagonista.

En aquesta ocasió, La petita malumaluga proposa crear ponts entre les reivindicacions panafricanistes i d’igualtat de Marley, i les causes feministes en diverses etapes de la vida de la dona i en diferents regions del món.

Música, dansa, participació, tecnologia, reflexió i nous llenguatges escènics per al públic més exigent: la primera infància i les seves famílies.


Col·laboren

Platea
Preu venta anticipada: 10,00 €
Preu venta a taquilla: 10,00 €

Durada: 00:35h
Auditori d'Alcúdia

Repartiment

La petita Malumaluga presenta BOB MARLEY PER A NADONS

Direcció i Dramatúrgia: Albert Vila i Eva Vilamitjana

Intèrprets: Interpretació: Carla Gaya, Ona Pla, Elsa Meneses, Sara Sambola, M. Rosa Pons i Alba Cayuela

Una coproducció de La petita malumaluga. el Grec Festival de Barcelona, i Madrid Destino (Teatro Español y Naves del Español en Matadero).

Amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya (ICEC) i l’Instituto Nacional de las Artes Escènicas y la Música (INAEM).

Subvencionat per l’Inaem, Programa Platea