CONCERT GERMANIA 500

Entrades

Selecciona una data

Per aquest espectacle la venda online no està activada.

Més informació a les taquilles de l'Auditori d'Alcúdia.

Direcció:

Plaça de la Porta de Mallorca, 3
07400 Alcúdia (Illes Balears)

Telèfon:

971 89 71 85

Informació

CONCERT GERMANIA 500

Argument


La Germania de Mallorca fou una fita rellevant en la història que no ha estat especialment recollida o tractada per la cultura popular en forma de cançons, rondalles o similars. És una ocasió idònia per aprofundir en els coneixements sobre aquest esdeveniment tan transcendental per a la història de Mallorca, per acostar-nos-hi d'una manera rigorosa i crítica, però també, per donar-lo a conèixer a la societat.

Els principals objectius d'aquest espectacle són «crear un concert d'alt contingut pedagògic i visual; difondre la música d'un jove compositor mallorquí que està triomfant arreu del món; transmetre, mitjançant un projecte escènic, el significat de l'alçament dels agermanats entre el públic i que el públic no surti indiferent de l'espectacle, i en lloc de donar-li respostes, crear-li preguntes». 


Col·laboren

Preu venta anticipada: 15,00 €
Preu venta a taquilla: 15,00 €

Durada: 00:00h
Auditori d'Alcúdia

Repartiment

CONCERT GERMANIA 500 d’Antoni Mairata  , a càrrec de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears amb lletra de Maribel Servera, revisió de Bartomeu Mestre, escena Marga López, cantant Marian Lush, narrador Rodo Gener  i direcció Bernat Quetgles.