CONFERÈNCIA DEL DOCTOR ESTIVILL. Dormir bé en temps de pandèmia amb el Dr. Estivill.

Entrades

Selecciona una data

Per aquest espectacle la venda online no està activada.

Més informació a les taquilles de l'Auditori d'Alcúdia.

Direcció:

Plaça de la Porta de Mallorca, 3
07400 Alcúdia (Illes Balears)

Telèfon:

971 89 71 85

Informació

CONFERÈNCIA DEL DOCTOR ESTIVILL. Dormir bé en temps de pandèmia amb el Dr. Estivill.

TREMOLA ESPECTACLES

Argument


Dormir be en temps de pandèmia amb el Doctor Estivill Director de las Clínicas del Sueño Estivill,Hospital Quirón-Dexeus,Hospital Quirón General de Catalunya,Hospital Quirón Valles i de la Fundación Estivill Sueño.

La son es una necessitat del nostre cos per aconseguir una bona vigília. Durant la nit tenen lloc fenomens neurobiologics imprescindibles per una bona alerta. Una mala nit condiciona el nostre dia.

Que passa mentre dormim?, perquè dormim?, quantes hores necessitem dormir?. Preguntes que avui en dia coneixem la resposta.

Que son les malalties del son? Perquè la gent te insomni?, perquè ronca?, perquè els nens no volen anar a dormir?, perquè hi ha gent somnàmbula?

Un dels problemes que veiem mes sovint son els mals hàbits de son en els nens i adolescents. La societat actual comporta unes rutines que no ajuden gens a un bon son. Perquè els adolescents retardant tant l'hora d'anar a dormir?, perquè hi ha nens que els hi costa dormir sols?. Perquè hi ha tanta gent que dorm malament? A tot això intentarem donar resposta.

Les respostes a tots aquests enigmes, que fa tan sols seixanta anys es desconeixien totalment, tenen ara un coneixement científic contrastat. Podem ajudar a molta gent a dormir millor i per tant a viure millor.


Col·laboren

Preu venta anticipada: 0,00 €
Preu venta a taquilla: 0,00 €

Durada: 01:00h
Auditori d'Alcúdia

Repartiment

Doctor Estevill director de les Clíniques de la són Estivill. Quirón Deixeus, Hospital GerenaL de Catalunya , Hospital Quirón Valles i de la fundació Estivill de la son.

Companyia : Tremola Espectacles.

Lloc: Auditori d'Alcúdia. Entrada amb Invitació. Telf: 971 89 71 85.

Aforament limitat. Mesures COVID19