FESTIVAL ALCÚDIAJAZZ CHANO DOMÍNGUEZ I MARIOLA MEMBRIVES

Entrades

Selecciona una data

Per aquest espectacle la venda online no està activada.

Més informació a les taquilles de l'Auditori d'Alcúdia.

Direcció:

Plaça de la Porta de Mallorca, 3
07400 Alcúdia (Illes Balears)

Telèfon:

971 89 71 85

Informació

FESTIVAL ALCÚDIAJAZZ CHANO DOMÍNGUEZ I MARIOLA MEMBRIVES

Ajuntament d'Alcúdia

Argument


El duo Chano Domínguez i Mariola Membrives suposa la trobada apassionada entre la música i la cançó de les dues costes de l’Atlàntic. Una travessia en el fluir d’una corrent amb la brúixola sempre orientada al sud. La música en mans del pianista gadità, referent universal del flamenc jazz, i la cançó en la veu prodigiosa de la cantant i actriu cordovesa, que s’apropia del tango, el bolero, el jazz o la cobla.

Chano Domínguez i Mariola Membrives posen en concordança una selecció d’autors clàssics a través d’alguns dels seus temes més representatius -Thelonious Monk (“Round Midnight”), Atahualpa Yupanqui (“Los ejes de mi carreta”), Marta Valdés (“Hacia donde”) o Violeta Parra (“Gracias a la vida”)-. Històries que reneixen com si les escoltéssim per primer cop. La capacitat de reinventar els clàssics sorprèn i captiva en un repertori ple de contrasts i exposat des de la intensitat i l’emoció sense concessions.

La seva estrena en el marc del amfiteatre Grec de Barcelona fou un dels principals atractius de la passada edició del San Miguel Mas i Mas Festival i es guanyà tant l’admiració del públic com el respecte de la premsa especialitzada i generalista.


Col·laboren

Preu venta anticipada: 20,00 €
Preu venta a taquilla: 20,00 €

Durada: 01:00h
Auditori d'Alcúdia

Repartiment

Chano Domínguez i Mariola Membrives

 

Lloc: Auditori d'alcúdia

Preu: 20€

Abonament per els 4 concerts: 40€ - només a l'Auditori d'Alcúdia