EL PETIT DE CAL ERIL

Entrades
Més Informació

Selecciona una data

Per aquest espectacle la venda online no està activada.

Venda exclusiva a les taquilles de l'Auditori d'Alcúdia.

Direcció:

Plaça de la Porta de Mallorca, 3
07400 Alcúdia (Illes Balears)

Telèfon:

971 89 71 85

Informació

EL PETIT DE CAL ERIL

Ajuntament d'Alcúdia

Argument


Suau com quan una espasa roent s'enfonsa dins la neu, El Petit de Cal Eril s'ha consolidat com un nom clau de l'escena musical de l'última dècada.

Sempre en una recerca constant de canvi, sense importar-li les conseqüències, filant així un discurs propi i intransferible. Ara presenta el seu vuitè disc: "N.S.C.A.L.H.", sigles que amaguen la frase "No Sabràs Com Acabarà La Història".

 

"N.S.C.A.L.H." t'atrapa ja des de la icònica portada, un oli sobre tela que signa David de las Heras, artista que ha capturat l'univers Eril en una escena mística i amb tants detalls com la seva música. És la perfecta porta d'entrada a un disc que transita en la temporalitat de la història i la relativitat del temps. Quantes històries caben dins d'un instant? Quant moments hi ha dins del temps? Aquí tot és efímer i etern a la vegada.

 

I és que, més que no pas un grup, El Petit de Cal Eril és una germandat còsmica. Joan Pons (veu i guitarra L), Jordi Matas (guitarra R, teclats i mescles de l'àlbum), Dani Comas (baix), Ildefons Alonso (bateria) i Artur Tort (teclats) han sabut envoltar-se de personatges que consoliden aquesta aliança i la projecten als escenaris en una gira inacabable i imprevisible.

El disc ha estat enregistrat i produït entre tots a Casafont, un estudi de muntanya al Solsonès, i masteritzat a Sterling Sound (Brooklyn) per Joe Laporta.

En directe, es materialitzarà en un nou espectacle que comptarà amb una instal·lació de l'artista lumínic David Giribet (Calidos360 i Hexxadom) i Albert Carreras (Noduled Studio), també responsables del memorable espectacle "La llum de totes les coses" estrenat al Grac 2019.

 

No deixeu perdre l'oportunitat de veure'ls perquè aquests moments "non tornerai, mai piú".

 


Col·laboren

Preu venta anticipada: 15,00 €
Preu venta a taquilla: 18,00 €

Durada: 01:30h
Auditori d'Alcúdia

Repartiment

EL PETIT DE CAL ERIL presenta el seu nou treball "N.S.C.A.L.H.".

Joan Pons - veu i guitarra L

Jordi Matas - guitarra R, teclats i mescles de l'àlbum

Dani Comas - baix

Ildefons Alonso - bateria

Artur Tort - teclats

 

Lloc: Auditori d'Alcúdia

Entrada Anticipada: 15€

Entrada a Taquilla: 18€

Venda d'entrades a www.ticketib.com